top of page
OVER

WIE ZIJN WIJ?

6.jpg

ONS VERHAAL

Wij zijn Lize en Julian. Samen hebben we een grote passie voor het filmen van de echte emoties, de pure momenten en het vastleggen van hoe dingen echt voelden in het moment. Allebei doen we dit al zo'n 7 jaar. In het begin was dit vooral het filmen van vakanties, vrienden en alle mooie plekken waar we heen reisden maar uiteindelijk is dit uitgegroeid tot ons prachtige bedrijf.

 

Buiten zijn wij het allerliefst en verder zijn we altijd op zoek naar een leuk avontuur. We houden van nieuwe mensen ontmoeten en het was onze passie voor al deze dingen dat er voor zorgde dat wij elkaar vonden op onze opleiding Audio Visuele Vormgeving 5 jaar geleden.  Sinds die tijd zijn wij beste vrienden, lovers, eigenaren van Chapter 20 Film, Mr. en Mrs. Baan, en sinds 2019 zelfs  ouders van onze prachtige zoon Mozes Orion.

We filmen nu al een paar jaar bruiloften, gezinnetjes en commercials. En we vinden het geweldig om omringd te zijn door liefde, feestjes, taart en nieuwe vrienden. Wat jullie verhaal ook is, wij leggen het graag vast. Jullie avontuur verdiend zijn eigen film en verdiend het om herinnert te worden in de jaren die nog komen. 

ONZE WERKWIJZE

Als alles klaar is voor de bruiloft en de dag daar eindelijk is, zullen wij op een door jullie gekozen tijd aanwezig zijn. We zullen de dag vastleggen en zoveel mogelijk persoonlijke details opnemen.

Wanneer de dag voorbij is gaan wij met het waardevolle materiaal aan de slag en zullen wij dit verwerken tot de best mogelijke video. De verwerktijd van de film is maximaal 4 maanden. 

Wij zullen de film, wanneer deze af is, op een persoonlijke USB-stick zetten en opsturen.

Wij vinden het prettig om jullie van te voren even te ontmoeten en de plannen en wensen door te spreken voor jullie bruiloft. Zo kunnen we kijken of er een goede klik is tussen ons en onze werkwijze verder uitleggen. Tijdens deze ontmoeting zullen wij een halfuur apart zetten om wat korte beelden van jullie te maken die wij in jullie film kunnen verwerken. Dit is optioneel en hangt helemaal af van jullie wensen. Na het gesprek brainstormen wij op ons kantoor altijd nog even na en verzinnen we een een plan om jullie bruiloft vast te leggen.

REGELMATIG GESTELDE VRAGEN

WERKEN JULLIE MET STANDAARDPAKKETTEN?

HOE BEPALEN JULLIE DE MUZIEK?

Wij werken met drie standaard pakketten:

De lengte van een kleine video die wij maken is 3 tot 4 minuten. Dit is een highlight van de dag. 

De daaropvolgende lengte van de video is 6 tot 8 minuten. Deze lengte is een uitgebreidere variant van de impressie heeft een betere weergave van de gehele dag. 

Als laatste is er de registratie, die over het algemeen zo'n 20 tot 25 minuten duurt.

Verder kan er ook nog een Same Day Edit aan de pakketten toegevoegd worden die 2-3 minuten lang is.

Wij zoeken zelf muziek dat wij perfect bij jullie dag vinden passen en zullen ook op de muziek editten. Muziek is een van de 3 meest belangrijke onderdelen van onze edits en wij zijn daarom vaak wel een hele dag bezig om de juiste muziek te vinden. Mochten jullie de muziek echt niet geschikt vinden nadat jullie de film hebben ontvangen, zullen we dit graag aanpassen voor jullie.

WANNEER KUNNEN WIJ DE VIDEO VERWACHTEN?

WAT KOMT ER ALLEMAAL KIJKEN BIJ HET BEWERKEN VAN EEN VIDEO?

De video sturen wij binnen 4 maanden naar jullie op. Wij weten dat dit een lange periode is en daarom sturen wij binnen 2 weken in ieder geval een mini video op met wat beelden van de dag. Dit geldt natuurlijk niet als jullie voor de Same Day Edit hebben gekozen. Dan krijgen jullie dezelfde dag al een korte edit om samen met jullie gasten te bekijken.

Een video maken is een super creatief en lang proces. Nadat wij alles gefilmd hebben en alles dubbel op onze harde schijven hebben gezet, beginnen wij in Premiere Pro met het uitzoeken van alle beelden. Wanneer er een selectie is ontstaan, gaan wij editten. Je zou het kunnen vergelijken met een puzzel de je zelf nog moet bedenken. Het is passen en meten, beelden bij elkaar zetten en weer weghalen tot er een cinematic video ontstaat. Het geluid en de muziek wordt gemixt om bepaalde delen meer intens te maken en het een gevoel te geven alsof je er weer bij bent. Daarna graden we het beeld om de kleuren er echt uit te laten springen. Dit alles komt bij elkaar om een zo sterk mogelijk verhaal neer te zetten en jullie natuurlijk emotioneel te maken bij het kijken naar jullie eigen video.

bottom of page