top of page

Leonne + Sander

Deze bruiloft was een van de allereerste buitenland bruiloften van Chapter 20 Film en het was zo mooi! Sander en Leonne vierden hun liefde in Frankrijk in het prachtige oude dorpje Grandpre. Hun locatie Château de la Noue le Coq was adembenemend en had zoveel karakter. 

 

Alle gasten arriveerden de dag voor de bruiloft en onder het genot van een drankje werden er s'avonds herinneringen opgehaald, verhalen verteld en stukjes gedaan.

Op de dag van de bruiloft was iedereen super relaxed en de sfeer zo fijn. Er was geen stress en iedereen deed gewoon zijn eigen ding. Alles verliep zo rustig, de ceremonie was prachtig, de spelletjes waren zo leuk, en het diner was prachtig gestyld door Happy Vintage. Het weer was fantastisch en de dag zelf al helemaal.

Nadat de zon onder was ondergegaan, was het tijd voor het feest. Vanwege de hechte club, was het feest daarom ook heel intiem en zo gezellig.  Unicorns die hapjes brachten, een groeps macarena, en een tante die een split deed, Sander en Leonne hadden het allemaal. Het was een bruiloft om nooit te vergeten!

LOCATIE

Grandpre, France

Château de la Noue le Coq

FOTOGRAAF

STYLING

JURK

White and Ivory Bridal

https://whiteandivory.eu/

BLOEMEN

Suus Bloem & Meer

https://suusbloemenmeer.nl/

bottom of page